![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Ma numesc Ionut doresc sa reclam admin la care nume nul cunosc ... stiu doar id tecktonik_rt... pentru DESTROY + BAN IP X3 ( de 3 ori).Eu continuam sa sting ruoterul sa intru pe svr ca sa fac rost de un id link forum ceva pentru ca sa dau demo (DOVADA) iar acest INDIVID imi dadea ban NON STOP! Nu doresc sa fie sanctionat doar sa nu mi se mai zica "CODAT"! DOVADA 2shared - download 10.rar PS: In cele din urma am reusit sa am id lui ... dupa care iam trimis demo-ul si cred ca scuza sau ca nu e capabil sa sa uite la un demo imi spune ca demo este fals si ca nu merge. Iam explicat cum sa faca : (dar continua sa spuna ca nu merge) ADD demo in C:/programe/Steam/Steamapps/Nume/Counter-Strike 1.6/cstrike Sa intre in consola si sa scrie "viewdemo nume demo in acest caz (10)" Dupa un timp a iesit de pe yahoo si nu a mai zis nimik... Astept raspuns ! PS: GooD LucK^^ |
||||||||||
| CStrike.iT |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Noi nu avem DESTROY pe server ..
Ce ip are server-ul pe care ai primit ban ?
![]() YAY! I'VE GOT RAINBOW COLOR SIGNATURE CRAP |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Buna,
Ip servarului este 95.110.206.133:27015 orcum dupa mine e destroy cand ai : fps_max "1" cl_updatarate "1" cl_cmdbackup "1" rate "1" si scrisul negru.. oricum poate ai dreptate dar e destept baiatul pentru ca mia dat blind exact cand trageam ... si daca te misti sau tragi cu blind ti se da ban + destroy sau ceva de genu automat ! Thx ^^
Ultima modifica di AirshoT; 04-16-2011 alle 19:45. |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
gresesc sau ratele sunt setate incorect? daca ai primit ban pe nedrept vor fi luate masuri impotriva adminului in cauza.noroc
![]() Tu mie nu-mi scartaii!!!! |
||||||||||
![]() |
| Tag |
| reclamatie |
| CStrike.iT |
| Strumenti discussione | |
| Modalità visualizzazione | |
|
|