![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting dupa ce ca n-are dreptate tot el latra aiurea si vorbeste urat
![]() E rau sa fii prosT...Dar e si mai rau sa-ti dai seama.;) |
|||||||||
| CStrike.iT |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
treaba asta e GAY !!!!! eu iti raspund cu 2 screenuri de ieri ca sa vezi ca exista si partea plina si partea goala a paharului si tre sa le vedem pe amindoua:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting |
||||||||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
giani nush ce treaba au pozele astea cu ce am zis eu..ai fii inteles tu gresit dar nu "snap" era player-u despre care vorbea smeagle.. smeagle se referea la K @ MP3 also known as TaLa..
|||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
eu ce am vrut sa zic este ca asa cum se intimpla cite odata sa vb urit un admin cu un jucator asa se intimpla si cum mi s-a intimplat mie sa vb urit un jucator cu un admin
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Nu prea toleram chestia asta..deci o sa ma abtin doar prin a iti explica:
Nu se scrie urīt ci urāt ,(e valabail si pentru "cāte"). Cat despre chestia cu limbaj admin-jucator si viceversa ...v`am vazut pe server si cand nu e admin mai toata lumea sare cu P&^% in sus asa ca decat sa faceti reclamatii de astea inutile si prostesti(ex: latra aiurea ) , mai bine luati un abecedar 2 minute pentru o scurta lectie de gramatica. O zi buna 22r0r :P
![]() |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
deci
1. Neo is Neo )2. bogox de cati ani sunt pozele alea? nu team vz p sv nici 1 data...si ce ai dovedit? ca nu inteleg ...infine.. 3. Cand nu aveam admin si io l'am reclamat pe smeagle...dar nu sa faqt nimic uitate la topic nici inchis nu e infine...nu am inteles inca daca smeagle e nasri...-.-
![]()
<<<CauT cLaN SerioS OnlY SteaM>>>
|
||||||||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
nasri e nasri si smeagle e smeagle
|||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Citazione:
1. o fi neo neo si rambo rambo dar nu inteleg dc pune paie pe foc in timp ce eu incerc sa aplanez un conflict ( lasind la o parte ca il cunosc pe fursec care a fost si admin ...asa cum te cunosc si pe tine - deschide steamu - CA MA AI IN LISTA DE NU STIU CITE LUNI CIND NU AVEAI ADMIN PE SERV UNDE AVEAM EU SI TU JUCAI DOAR- ). 2. hai ca sa ne laudam cu lucruri concrete nu cu vorbe .... banii care i-am dat eu sunt pe pagina mea din forumu asta ..... cu orele alea putine care le am eu - CRED CA EVALUAREA UNUI ADMIN SE FACE DUPA EFICIENTZA NU DUPA ORE / RANK / SKILL LA TRAS SUB APA SI ALTE ASEMENEA....si plus de asta eu vad aceleasi 200 de persoane sa zic de ceva ani care ne tot mutam dintr-o parte intr-alta ca tiganii cu cortu ........cade un serv ne mutam cade o comunitate ne mutam 3.EU NU AM FACUT NICIODATA NICI O RECLAMATIE LA NIMENI NICI CA JUCATOR NICI CA ADMIN PT CA IDEEA MEA ESTE SA INCERCAM SA FOLOSIM CU TOTII JOCUL ASTA IN SCOPUL IN CARE A FOST CREAT ADICA DIVERTISMENT/ DISTRACTIE. pozele alea au 48 de ore Ultima modifica di bogox5; 01-04-2012 alle 16:42. |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
1. Nu au fost puse paie pe nici un foc , nu arde nicaieri
2. Se vede ca nu ai umblat la abecedarul ala deloc (Raspund pe rānd ) 3. Nu incerc sa te critic , sa te invat. sau tz?
![]() |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Sper sa inteleaga toata lumea !
Comportamentul adminilor este foarte important.! |
||||||||||
![]() |