![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Cu ce a gresit: Limbaj neadecvat in fata jucatorilor,Si mai trebuie sa viziteze regulamentu! Data si ora intamplarii: 23/01/2012 Ora 4 si jumate cv de genu nici bine nu a inceput harta de_dust pe server Dovezi (poze/demo): Luati de aici din consola : AgaINcss : pitic te iau in pwla de nu bagi interp You have no access to that command skL : gg KpB27 : ho visto You have no access to that command Zaraky (RADIO): Cover Me! Pitic : ai grija cu limbaju Pitic : ce plm daca esti admin? AgaINcss : de nu ? TraveL (RADIO): Fire in the hole! Pitic : ia stai sal chem eu pe asasino *** TraveL killed vio_v11 with a headshot from ak47 *** ]ITA[Ganja_Style]RM[ killed Zaraky with m4a1 TraveL killed FsL}{ with ak47 The time: 01/23/2012 - 16:26:56 *** killer killed ]ITA[Ganja_Style]RM[ with a headshot from ak47 *** Aflabeto :v : thetime *** TraveL killed vio_v11 with a headshot from ak47 *** ]ITA[Ganja_Style]RM[ killed Zaraky with m4a1 TraveL killed FsL}{ with ak47 The time: 01/23/2012 - 16:26:56 *** killer killed ]ITA[Ganja_Style]RM[ with a headshot from ak47 *** Aflabeto :v : thetime Argumente in plus: Baiatu` ca nu stiu nici cati ani are isi permite un limbaj neadecvat in fata jucatorilor care in mare probabilitate sunt cu mult mai mari decat el,in cazul de fata eu daca nu la ani cel putin la minte.As vrea sa se ia masuri ca,inainte de harta asta era un codat prrrr cu aim si el ii dadea blind...oricum in fine sa invete sa admineze cum trebuie si sa citeasca regulamentu`.
|
|||||||||
| CStrike.iT |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Daca nu se va prezenta sa raspunda plangerii i se va suspenda adminul , 7 days and counting
Have fun
![]() |
||||||||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Ms boss!Faza e ca iti strica tot chefu de joc un admin de genu!
|
|||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
ink mai exista admini de genu??? omg -.-"
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
facem curatenie ray , non ti preocupare imi zicea bunicul
![]() |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
) spor la treaba! )
|
||||||||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Deci s-a rezolvat vreo ceva pana la urma? Ca vad ca adminu` againcss nu a intrat sa-si justifice ce a facut!
|
|||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
brad Pittic,
nu stiu daca s-a rezolvat - dar ai o bere la baru dp colt cind ne intilnim dude!!!
![]() MI-au murit sobolanii in soba de frig si virusi in calculator de foame!!!!!
|
||||||||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Hai 2 beri !
Doar stii ca-s alcoolist de fel! |
|||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
hai sa nu transformam reclamatia in altceva . mai are 2-3 zile , daca nu ...se stie procedura.
![]() |
||||||||||
![]() |
| Tag |
| againncs, reclamatie |
| CStrike.iT |
| Strumenti discussione | |
| Modalità visualizzazione | |
|
|