![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Cu ce a gresit: Injura playerii Data si ora intamplarii: 25/11/2011 18:34 Dovezi (poze/demo): Imageshack - 2011112500001.jpg Imageshack - 2011112500002y.jpg Argumente in plus: Eu as vrea sa fiu admin dar asasyno a spus ca sunt deja multi...1. nu sunt ON..2. Daca tineti oameni ca asta in loc sa dati o sansa la altu...ma dezamagiti...3. Sper ca o sa luati masuri...(nu conteaza ce rang are...REGULILE SUNT PENTRU TOTI sau gresesc? )
![]()
<<<CauT cLaN SerioS OnlY SteaM>>>
|
||||||||||
| CStrike.iT |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
DAMON...cand vorbesc q tine faci reclamatie, da?
BUN...in primu rand sti de ce iam zis la ala ''esti but sa moara mata''? Mia dat flash 3 runde la rand...si ma mai si blokeaza. Asa ca nu te mai baga in zeama aiurea ca nu relolvi nimic...Nush ce tea mancat in fund pe tine sa faci reclamatie
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Deci daca esti un admin matur avertizezi omu si slay, da nici asa oricum alta solutie cred ca este...si acu ca ai intrat is un dulce cacat a ? fa cum vrei ESTI ADMIN..POTI
![]()
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Lol Damon io cred ca ai facut reclamatia mai mult din invidie ...Da mai bine nu ma bag
![]() Sa vedem ce zice Asasyno. |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Si pt ce as fi invidios EU de EL ? :O omg
) lasati balta nu ma mai intereseaza :-j vad ca toti ii luati apararea cand...na asta e imi cer scuze am gresit
![]()
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Topic inchis !
|