![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Cu ce a gresit: Da destroy fara dovezi, ban permanent intre timp ce incercam sa vorbesc cu el sa inteleg motivatiile + insulte la playeri Data si ora intamplarii: 25/01/2012 01:05 Argumente in plus: Pana acum nu am avut nici o problema cu admini si intru pe sabotage de mult timp dar as vrea ca admini sa fie mai experti si cand 1 player joaca bine in loc sa dea blind imediat..sa faca poze,demo sau ce cred ei ca e bine. Sper sa se rezolve ceva ;) |
|||||||||
| CStrike.iT |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
da,
sunt de acord cu tine ca blind e arma puturosilor, nu stiu ce sa zic poate kill are demo cu tine sau - ca am vazut ca in consola cind faci poze la un jucator nu mai apar toate informatiile ti-a fost facuta poza de admin---- la ora iti apare treaba aia pe ecran , si la admin e la fel daca iti fac poze si ma uit in consola nici macar nu pot sa-ti vad ip ca nuj mai merge amx_showip - e doar pe ecran 2 minute in care eu nu iti dau ban pt ca te astept cu pozele - parerea mea e ca era mai simplu si util cumn era inainte : tu aveai in consola cine ti-a facut si la ce ora si asa si eu - dadeai un copy din consola si aveai dovada. Il astept pe kill poate are dovezi.
![]() MI-au murit sobolanii in soba de frig si virusi in calculator de foame!!!!!
|
||||||||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
salutari-d-lle FRAGABBA ai primit blind saptamana trecuta nu mai retin ziua si ora si ai facut frag! e foarte simplu nimic mai mult nimic mai putin! nu am dat blind la mijlocu l rundei,harta era d2 asa ca nu se discuta de eroare ca moment in care am aplicat amx_blind! cat despre faptu l ca amx_blind are ceva bug...ca admin am datoria sa ti dau blind,ss demo...tu ai facut frag dupa blind ...ptr mine este indeajuns! apoi ai intrat in nenumarate seri pe sv te am avertizat si dat destroy in repetate randuri...nici macar 1 sg. data nu ai comentat nimic,...ai re0intrat in ziua urmatoare ca si cum nimic nu s a intamplat!aseara ai intrat pe sv a nuj' cata oara dupa de ai facut frag dupa blind...si evident ti am dat iar destroy si ban-permanent! daca ceilalti admini/owneri hotarasc din varii motive ca eu am gresit undeva s au amx_blind (plug) are ceva probleme e peste mine ca sa cunosc!ca admin mi am facut datoria...ca player treb. sa intri saptamana trecuta s au in fiecare seara in care ti am tot dat destroy sa faci reclamatie...dar nu ai facut o....ptr mine e clar...ptr ceilalti..!scuze ptr postarea tarzie a raspunsului...working late...!multumesc
|
|||||||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
am uitat fragbba ai mult tupeu sa faci o reclamatie ptr k ai facut frag dupa blind...dar e bine sa ai tupeu...
...oricum voi lipsi 2 saptamani de /sv/forum etc...asa ca anticipand orice decizie a ownerilor o sa o respect! GL & HAVE SEX!
|
|||||||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Citazione:
ps: nu ma intereseaza raspunsul chiar daca este de partea mea... |
|||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Pai nu inteleg ce atata vorba.
Ai facut frag dupa blind,ce poze,ce demo? Daca omu ti-a dat un simplu blind si tu ai facut frag dupa blind. inseamna ca probai un cod da-o in perechea mea de pantofi daca nu ![]() Domnu Fragaba:ti-am scos banu pt ca m-au rugat niste prieteni dar ai cuvantu meu ca daca mai folosesti ceva,vei avea ban pe toate serverele din italia. Si pe alea de war etc....Va saut.BFT |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Man, incearca cu amx_last cand iesa el de pe server
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Ban`ul nu se scote k`ti cer prietenii,se scoate atunci cand se dovedeste k acel jucator banat este intradevar curat...!
Topic Closed! |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Citazione:
Topic Closed! |
||||||||||
![]() |