![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Airstrafe-Al doilea dintre lucrurileimportante care trebuie stiute pentru a face bhop/longjump/countjump..etc..vedem pe parcurs ![]() Bunny Hop (Also known as bhop) - pentru a reusi sa faceti bhop in mod decent recomand bindul " bind mwheelup +jump" sau "bind mwheeldown +jump" depinde cum va gasiti mai bine cu mouse-ul. Standup Bhop- este un bhop care iti permite sa sari mult mai mult la fiecare saritura...practic este un long-bhop-jump....ar trebui sa fiti deja invatati cu bhop normal inainte de a incepe sa exersati standup bhop Longjump- O tehnica care permite jucatorului sa sara mai mult decat normal (o saritura normala cu cutitul in mana si duck la sfarsit are in unitatile metrice din counter-strike 215, cu longjump se poate trece chiar de 250) , reusind sarituri tip casa-piatra de pe nuke. Nuke Strafe jump guide DoubleDuck-O tehnica ce permite urcarea "scarilor" mai mari..sa zicem...este foarte simpla si ofera multe avantaje. CountJump-Permite o saritura in lungime mult mai distanta decat longjump normal..dar este si mai greu de facut(recomand intai sa invatati longjump si dupa countjump) Momentan cam atat...sper ca am fost de ajutor ![]() Pentru detalii despre oricare dintre tehnicile de mai sus ... feel free to ask ;) |
||||||||||
| CStrike.iT |
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
pfff, bine ca ai pus asta si ptr buti ca mine
mrs
|
|||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
am sa pun...cand am timp ROTW! =) (harti de bhop/kz...facute in timp record de players pro la genu ala de joc ) e frumos ;)
![]() |
||||||||||
![]() |
| Tag |
| jumping, tutorial |
| CStrike.iT |
| Strumenti discussione | |
| Modalità visualizzazione | |
|
|