![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
|
|
|||||||
| Iscriviti | Competitions | FAQ | HLStats | Lista utenti | Arcade | Calendario | Ricerca | I messaggi di oggi | Segna forum come letti | Experience |
![]() |
|
|
LinkBack | Strumenti discussione | Modalità visualizzazione |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Versiune: 1.00 DOWNLOAD: CLICK HERE! Parola de instalare este: Codice:
www.arenadevils.com Modele schimbate in proportie de 40%. Sunete schimbate in proportie de 0%. Fundalul schimbat. Sprite-uri shimbate in proportie de 30%. Informatii: Este in format setup.exe Are marime de 241 mb neinstalat si instalat are 491 mb. Este in limba engleza si franceza Nu contine boti. Suplimentar:Nu are buguri,daca are va rog sa le postati pentru a le rezolva in editia urmatoare! Screenshot: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cerinte SISTEM pentru a rula CS: I.Cerinte minime de sistem Procesor: Intel Pentium 3 @ 1Ghz / AMD Athlon 1700+ sau Intel Memorie: 256MB DDR @ 266 Mhz RAM Placa grafica: nVIDIA GeForce 4 MX400 64mb / ATI 8500 (R200) 64mb Spatiu pe Hard-Disk: 1 GB II.Cerinte recomandate de sistem Procesor: Intel Pentium 4 @ 1.86 Ghz / AMD Athlon 2400+ Memorie: 384MB DDR @ 400 Mhz RAM Placa grafica: nVIDIA GeForce Fx5600 256mb / ATI Radeon 9550 256mb Spatiu pe Hard-Disk: 2GB
|
||||||||||
| CStrike.iT |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
numai mie nu imi merg link-urile pentru download?
|
||||||||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
nu si mie.... e frmos jocu da nu mi da link
|
|||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
pune-ti mana si munciti o zi si cumparati-va steam,lasa-ti prostiile,cine joaca counter,parea mea e sa isi cumpere steam,asta nu e un joc oarecare,steamu="dosarul tau penal clear 80%"...,sper ca nu supar pe nimeni..e doar parerea mea.bafta all
|
||||||||||
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
dar care ieste key casa initri?
|
|||||||||
|