![]() |
![]() |
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
- Bula tie de cine iti place? De mama? Bula: - Nu ca ma bate! - De tata? ... Bula: - Nu ca ma bate!Bula pai atunci tie de cine iti place? Bula: - De Dinamo ca nu bate pe nimeni!! |
||||||||||
| CStrike.iT |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Bulă şi Bubulina stau la plajă.
- Ai văzut-o, dragă, pe fata aceea care zāmbea la mine? zice māndru Bulă. - Da, iubitule. Şi pe mine m-a bufnit rāsul cānd te-am văzut prima oară. |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Bula in calduri si merge la bunicasa:
- Bunica , hai sa facem s*x ca asa de infierbantat sunt… - Lasa-ma mai Bula ca-s batrane si sfrijita si n-am chef de s*x acuma. - Hai tu bunica sa facem s*x ca nu mai pot… - Bine mai Bulisor , hai sa o facem. ... In timp ce bula se f*tea cu bunasa se uita pe geam si il vede pe taicaso in garaj in acceiasi pozitie ca el: -Ce faci tata?? - Uite ma Bula o f*t pe mama ta. - Ce coincidenta…Si eu pe a ta
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Soacra īl invita pe Bula la masa. Se aseaza Bula sa manānce si se apuca sa-si taie o felie de friptura.
Īntre timp, soacra se duce īn bucatarie, sa aduca vinul. Bula, suspicios, arunca o bucata de carne pisicii soacrei. Pisica o manānca, dupa care cade sub masa, fara suflare. Cānd soacra intra din nou īn camera, Bula īi da cu o farfurie īn cap si o lasa lata. La care pisica, de sub masa: - I-am facut-o babei! |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
La balul bobocilor, Bula invita o fata la dans
- Nu dansez cu un copil! - Ma iertati, nu stiam ca sunteti insarcinata
|
||||||||||
![]() |